امروزه طیف وسیعی از طرح ها و رنگ ها در درب های ساختمانی از جمله درب های ضدسرقت و درب های داخلی قابل مشاهده است. وجود تنوع زیاد در طرح های کلاسیک، مدرن و نئوکلاسیک موجب سهولت انتخاب برای خریداران گرامی با سلیقه های متفاوت میشود. ایجاد طرح بر روی این درب ها، 2 روش متداول دارد؛ روش اول ایجاد طرح با استفاده از پروفیل های برجسته میباشد و روش دوم ایجاد طرح های حک شده توسط دستگاه سی ان سی است. امروز در این مقاله به بررسی درب های سی ان سی و انواع آن خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.
درب سی ان سی چیست؟
درب های سی ان سی یکی از پرطرفدارترین و پرفروش ترین مدل های درب های ضدسرقت و داخلی هستند. این درب ها در طرح ها و مدل های متنوعی تولید میشوند. در روند تولید این درب ها، ورق ام دی اف خام قبل از روکش شدن یا رنگ شدن، توسط دستگاه CNC، حکاکی میشود و سپس وارد مرحله سمباده کاری و مراحل بعدی میشود.
دستگاه CNC چیست؟
کلمه CNC مخفف عبارت Computer Numerical Control میباشد. این دستگاه در سال 1940 میلادی ابداع شد و در نسخه های اولیه توسط کامپیوتر آنالوگ کنترل میشد. امروزه نسخه پیشرفته این دستگاه ها بصورت کاملا الکترونیکی عمل میکنند. این دستگاه با استفاده از محاسبات ریاضی، طرح مورد نظر را بر روی 3 محور X،Y،Z روی ام دی اف خام حکاکی میکند. این دستگاه سرعت و دقت بسیار زیادی دارد و برای تولید درب در تیراژ بالا بسیار مناسب است. تیغه های متنوعی برای این دستگاه ها وجود دارد که امکان حکاکی با عمق متغیر و ضخامت متغیر را به اپراتور میدهد. استفاده از تیغه های باکیفیت، در ظرافت حکاکی این دستگاه تاثیر به سزایی دارد. لازم به ذکر است کار کردن با این دستگاه و نرم افزار مرتبط با آن، بسیار حساس است و نیازمند مهارت، دقت و تجربه میباشد. همچنین رعایت نکات ایمنی درمورد تعویض تیغه آن الزامی میباشد.
مدل های درب سی ان سی
انواع درب CNC میتوانند با متریال های مختلفی تولید شوند. یکی از متداول ترین متریال ها برای این درب ها، ام دی اف میباشد. ام دی اف خام پس از مراحل نجاری، آماده میشود تا روکش بر روی آن وکیوم شود. معمولا برای کنترل هزینه تولید، از روکش های ارزان تر برای این درب ها استفاده میشود. انواع روکش PVC و روکش طبیعی چوب راش از نظر اقتصادی برای این نوع درب ها مقرون به صرفه تر از روکش های طبیعی چوب بلوط و گردو هستند. از نظر کیفیت، تمام متریال هایی که در کارخانه کارن درب مورد استفاده قرار میگیرد، در یک سطح قرار دارند. این مجموعه با بهره مندی از بهترین متریال ها و پیشرفته ترین تجهیزات، بهترین درب های ساختمانی را در شمال کشور تولید میکند.
مزایای درب سی ان سی
درب های سی ان سی که امروزه پرکاربردترین نوع درب های ساختمانی هستند، مزایای بسیار زیادی دارند؛ در میان این مزایا مهمترین آنها شامل موارد زیر میشود:
-
در روند تولید این درب ها، از متریال های مقرون به صرفه استفاده میشود و همین امر موجب میشود قیمت این درب ها نسبت به درب های دیگر کمتر باشد.
-
این درب ها از نظر طرح و مدل محدودیت ندارند و قابلیت حکاکی انواع طرح های کلاسیک و مدرن روی آنها وجود دارد. اجرای طرح و مدل سفارشی مشتری نیز روی آنها امکان پذیر است.
-
از دیگر مزایای این درب ها، سرعت قابل توجه در تولید آنها میباشد. مجموعه کارن درب با بهره مندی از پیشرفته ترین تجهیزات و دستگاه ها، حکاکی روی این درب ها را در سریع ترین زمان ممکن و با بالاترین کیفیت انجام میدهد.
کاربردهای درب سی ان سی
انواع درب ضدسرقت سی ان سی به عنوان درب ورودی در مجتمع های مسکونی، اداری، پزشکی و... مورد استفاده قرار میگیرند. مقاومت این درب ها در برابر آب باران و نور خورشید بستگی به متریال آنها دارد. درب های داخلی سی ان سی نیز برای انباری، اتاق خواب، سرویس بهداشتی و... مورد استفاده قرار میگیرند. درب های سی ان سی به دلیل تنوع زیاد در طرح های کلاسیک و مدرن، برای هر نوع دکوراسیون داخلی مناسب و هماهنگ هستند و در این مورد نیز محدودیت ندارند.
مقالات پیشنهادی: منظور از درب ام دی اف چیست؟ معرفی انواع و مزایای درب MDF
قیمت درب های سی ان سی
درب های سی ان سی از نظر اقتصادی درب های مقرون به صرفهای هستند. در روند تولید این درب ها، متریال های گران قیمت استفاده نمیشوند و یا به ندرت استفاده میشوند. بطور مثال در تولید این درب ها از پروفیل های برجسته چوبی استفاده نمیشود. جهت کاهش هزینه تولید، برای پوشاندن ورق ام دی اف خام از رنگ پلی اورتان و رنگ پولیش به ندرت استفاده میشود. عدم استفاده از این متریال های گران قیمت، موجب کاهش هزینه تولید این درب ها شده و در نتیجه قیمت نهایی محصول کمتر خواهد بود. انواع روکش PVC و روکش طبیعی چوب راش که از سایر روکش ها ارزان تر هستند، برای روکش کردن این درب ها بسیار مناسب میباشند. این درب ها برای انبوه سازان و سازندگان مجتمع های مسکونی انتخاب بسیار مناسبی هستند؛ زیرا در تعداد بالا تفاوت قیمت چشمگیری خواهد داشت و موجب کاهش هزینه ساخت و ساز خواهد شد. یکی از اصلی ترین عوامل تاثیرگذار در قیمت این درب ها، نوع روکش آنهاست.
سخن پایانی
درب های CNC که در دو دسته بندی درب های ضدسرقت و درب های داخلی تقسیم میشوند، شامل طرح های کلاسیک، مدرن و نئوکلاسیک میشوند که برای هر دکوراسیون داخلی نیز مناسب هستند. این درب ها به دلیل روند تولید و نوع متریال، نسبت به سایر درب ها قیمت کمتری دارند و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه هستند. برای مشاهده مدل های درب های سی ان سی به فروشگاه و یا وبسایت کارن درب مراجعه بفرمایید. جهت اطلاع از قیمت و خرید درب های CNC با کارشناسان فروش ما در تماس باشید.